Pappardelle med champinjoner och tryffelolja

Ingredienser

4 port
1 pkt pappardelle casa di Luca
200 g skogschampinjoner tunt skivade
4 msk olivolja
3 vitlöksklyftor
1 dl grädde (brukar dock hälla på mer)
2 msk hackad bladpersilja
1 dl grana padano 20 mån färskriven i påse
2-4 msk vit tryffelolja
Salt, svartpeppar
Ruccola
Parmaskinka i ugn
Tomater
Vitt vin
Rostade pinjenötter

Gör så här

Koka pastan enligt förpackningens instruktioner.
Sätt in parlaskinkan i ugnen i ca 10 min 200 grader. Rosta pinjenötter.
Stek svampen gyllenbrun i olivolja i stekpanna. Tillsätt vitlök mot slutet.
Häll på grädde och vitt vin och koka upp.
Vänd ner svampen, persiljan och ost i den nykokta pastan.
Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar.
Servera med parmaskinka på, tomater, ruccola och rostade pinjenötter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.