4 port
1 pkt pappardelle casa di Luca
200 g skogschampinjoner tunt skivade
4 msk olivolja
3 vitlöksklyftor
1 dl grädde (brukar dock hälla på mer)
2 msk hackad bladpersilja
1 dl grana padano 20 mån färskriven i påse
2-4 msk vit tryffelolja
Salt, svartpeppar
Ruccola
Parmaskinka i ugn
Tomater
Vitt vin
Rostade pinjenötter
Koka pastan enligt förpackningens instruktioner.
Sätt in parlaskinkan i ugnen i ca 10 min 200 grader. Rosta pinjenötter.
Stek svampen gyllenbrun i olivolja i stekpanna. Tillsätt vitlök mot slutet.
Häll på grädde och vitt vin och koka upp.
Vänd ner svampen, persiljan och ost i den nykokta pastan.
Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar.
Servera med parmaskinka på, tomater, ruccola och rostade pinjenötter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng