Ca 6 portioner
1 ½ gelatinblad
3 dl vispgrädde
1/2 dl mjölk
150 g vit choklad
Garnering
ca 150 g hallon
strösocker
1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5–8 min.
2. Koka upp vispgrädde och mjölk i en kastrull. Ta bort den från värmen. Krama ur gelatinet så överflödigt vatten försvinner. Rör ner gelatinet i gräddmjölken och blanda ordentligt. Tillsätt den vita chokladen i bitar och rör om till en jämn smet.
3. Häll upp gräddblandningen i ca 6 dessertglas. Låt dem stå i kylen och stelna i ca 2 tim.
4. Garnering: Mosa hallonen och blanda dem med lite strösocker.
5. Lägg 1–2 msk hallonröra på pannacottan i glasen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…