Placeholder

Panerade stekskivor

Ingredienser

1,4 kg benfri kotlett
ca 4 ägg
ströbröd
salt
peppar eller grillkrydda
smör till stekning

Gör så här

1. Skiva steken i lagom tjocka skivor.

2. Vispa upp äggen i en skål. Blanda ströbröd, salt och peppar eller grillkrydda i en annan skål. Vänd stekskivorna i äggen och sedan i ströbrödsblandningen.

3. Värm upp stekpannan med smör och stek tills köttet är gyllenbrunt och genomstekt.

4. Servera med kokt potatis, grönsaker och en härlig gräddsås eller champinjonsås.

5 - 8 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

bakgrund monterrato
Fynd – “Ett väldigt trevligt vin för ett klockrent pris” – Vinbanken oktober 2025
119 kr