Paneng

Ingredienser

125 g sojastrips eller 400 g quornbitar
1 msk olja
1 st purjolök
1 st morot
1 st röd paprika
40 g röd curry pasta
500 g kokosmjölk
salt

Gör så här

Receptet är för 4 personer.

1. Förväll sojastrips enligt grundreceptet på förpackningen.

2. Värm oljan i panna och fräs sojastrips (eller quornbitar), purjolök, paprika, morot och röd curry pasta. Tillsätt kokosmjölken och låt småkoka i ca 5 minuter. Smaka av med salt.

Tillbehör: Servera med Jasminris och ev strimlade sockerärter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.