250g smördeg
25g smör
100g socker
2msk kanel
(allt efter egen smak)
Rulla ut smördegen.
Smält smöret.
Dela ut det smälta smöret på smördegen.
Strö på socker och kanel så det täcker degen.
Rulla den ena sidan tajt. halvvägs och sen gör likadant på den andra.
Rulla in i folie och kyl i kylskåpet i ca 20 min så det blir lättare att skära i.
Efter 20 min så ta ut degen och skär den i bitar. lägg det på en plåt med bakpapper.
Värm ugnen på ca 200c.
Baka i 20-30 min.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…