Pad Krapao

Ingredienser

400 g Ryggbiff
5 st Chilipeppar Färsk
1 msk Matolja
2 st klyftor Vitlök Färsk
0.5 dl Ostronsås
2 msk Ketjap
1 msk Fisksås - Asiatisk
1 tsk Strösocker
1 st Grönsaksfond Buljong
1 dl Vatten
1 st krukor Thaibasilika
1 st Gul lök
2 st Röd Paprika
2 st Grön Paprika
0.5 st Purjolök
150 g Haricot Verts Färsk

Gör så här

1. Värm en wokpanna lagom varm, tillsätt olja och vitlök, rör om tills vitlöken blir lätt gul. Tillsätt därefter chili. Rör om tills vitlöken blir gul.

2. Därefter tillsätts köttet i het panna. Rör om, tillsätt sedan ostronsås, thai-soja, fisksås, socker samt färdigblandad grönsaksbuljong.

3. När köttet är färdiglagat (efter cirka 5 minuter), lägg till sist i hot basilika, lök och all paprika. Blanda i cirka 1 minut.

4. Serveras med Thai jasminris.

Tips! Alltid när du wokar skall du göra detta på högsta värme under omrörning

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.