400 g Ryggbiff
5 st Chilipeppar Färsk
1 msk Matolja
2 st klyftor Vitlök Färsk
0.5 dl Ostronsås
2 msk Ketjap
1 msk Fisksås - Asiatisk
1 tsk Strösocker
1 st Grönsaksfond Buljong
1 dl Vatten
1 st krukor Thaibasilika
1 st Gul lök
2 st Röd Paprika
2 st Grön Paprika
0.5 st Purjolök
150 g Haricot Verts Färsk
1. Värm en wokpanna lagom varm, tillsätt olja och vitlök, rör om tills vitlöken blir lätt gul. Tillsätt därefter chili. Rör om tills vitlöken blir gul.
2. Därefter tillsätts köttet i het panna. Rör om, tillsätt sedan ostronsås, thai-soja, fisksås, socker samt färdigblandad grönsaksbuljong.
3. När köttet är färdiglagat (efter cirka 5 minuter), lägg till sist i hot basilika, lök och all paprika. Blanda i cirka 1 minut.
4. Serveras med Thai jasminris.
Tips! Alltid när du wokar skall du göra detta på högsta värme under omrörning
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng