1,5 dl mjölk
1 dl glutenfria havregryn
1 msk chiafrön
1 msk kokosflingor
2 tsk nyponpulver eller baobabpulver
1 tsk honung
1 apelsin, skalad och klyftad
1. Mixa alla ingredienserna förutom frukten. Det är smaksak hur fint du vill mixa, jag gillar när det är lite tuggmotstånd kvar.
2. Rör ned apelsinbitarna.
3. Häll upp massan i en dessertskål och ställ i kylen över natten.
4. Ta ut på morgonen och hugg in!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…