1 kyld smördeg 250 g
150 g färskost
1/2 dl kaviar
2-3 mask klippt gräslök
Garnering:
2 dl creme fraiche
1/2 rödlöken
röd rom
dill vippa
Ugn:200 gr
Rulla ut smördegen i en långpanna nagga den med gaffel blanda färskost kaviar o gräslök. Bred ut den på degen. Rulla ihop degen som en rulltårta från långsidan. Pensla med uppvispat ägg. Grädda mitt i ugnen ca 20 min eller tills rullen fått fin färg. Ta ut o låt svalna. Garnering: Vispa creme fraiche till ett hårt fast skum skala o finhacka löken. Skär rullen i skivor 6-8 bitar spritsa lite creme fraiche på varje bit, toppa med rom lök o dill
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…