1 gul lök
2 vitlöks klyftor
2 tsk curry
1 burk krossade tomater
1/2 fiskbuljongs tärning
1/2 grönsaksbuljongs tärning
2 dl grädde
1 dl vatten
1 burk persikor med spad
500 gram vit fisk
500 gram skalade räkor
salt
peppar
Hacka lök & vitlöks klyftorna, Bryn det ihop med curry, Töm i krossade tomater & smula i buljong tärningarna, Töm i grädde & vatten, Låt det koka ihop, Skär persikorna i kuber ca: 2 x 2 cm OBS Spara spadet , Skär fisken samma, Blanda i Fisken & persikor & Spadet försiktigt & Rör om, Salta & Peppra, OBS Ta det lugnt med saltet för räkorna har mycket salt som kommer i när grytan kokat färdigt. Låt småkoka i ca : 10 min, Töm sist i räkorna när det kokat klart, Räkorna får inte koka, Dom ska bara bli varma, Smaka av & krydda efter behov. Det passar bra med en klick Creme fraiche till när man äter den. Luta dej tillbaka å njut.
LYCKA TILL FRÅN OLOF I VÄNERSBORG. Ps: Receptet är till 4 pers.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…