500 g keso
4 ägg
2 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
3/4 tsk salt
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
Sätt ugnen på 225 grader. Vispa äggen fluffiga och blanda ner keson. Blanda alla torra ingredienser och blanda ner i äggröran. Blanda ordentligt. Bred ut smeten till en rektangel på en plåt med bakplåtspapper. Ca 1 cm tunn. Grädda brödet mitt i ugnen ca 18-20 min. Låt det svalna och skär det sedan i rutor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…