2st Bröd
1.5 dl Havremjöl
1 Tsk Olivolja
0.4 dl Vatten (Ca)
1 Krm Bakpulver
1 Nypa Salt
1. Blanda ihop de torra ingredienserna.
2. Knåda ihop de med olja och vatten till en deg.
3. Kavla ut degen på ett mjölat bakbord till två runda bröd.
4. Hetta upp en gjutjärnspanna (hellst) och grädda bröden I 1-1.5 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…