12st
1 dl kokosflingor (hellst ekologiska)
1 dl havregryn
2 msk fiber sirap gold/Honung
2 msk havremjölk/annan mjölk
1 nypa havssalt
2 droppar bittermandel (kan uteslutas)
50g Mörkchoklad
1. Mixa kokos och havregryn.
2. Tillsätt resten av ingredienserna och mixa lite till.
3. Forma till kokosmassan och ställ i kylen ca 30min eller frysen ca 15min.
4. Smält chokladen över vattenbad och rulla/doppa bitarna i den, toppa med kokosflakes.
5. Ställ i kylen.
Ät och njut!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…