1 banan
1 dl havregryn
0,5 dl havremjöl
0,5 dl Mandelmjöl (eller havremjöl)
1 tsk bakpulver
1 ägg
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg bananen i en bunke. Mosa bananerna med en stavmixer eller gaffel. Tillsätt rapsolja.
Blanda de torra ingredienserna för sig i en annan bunke.
Häll ner de torra ingredienserna i bunken med den mosade bananen. Knäck i ägget och blanda väl.
Lägg smeten i 4 lika stora klickar på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i ugnen i 200 grader i ca 15 minuter.
Låt svalna något
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…