4 ägg
1 stor burk hasselnötskräm (ca 400 g)
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa äggen i ca 7-10 minuter med elvisp eller i bakmaskin.
3. Kör hasselnötskrämen i en skål i micron i ca 1 min på max. Häll sedan försiktigt ner i äggen och blanda samman allt väl.
4. Häll upp smeten i ugnsäker form klädd med bakplåtspapper .
5. Baka i ugnen ca 30 minuter tills dina brownies fått rätt konsistens.
6. Toppa eventuellt med ett lager färsk hasselnötskräm när de svalnat.
Servering: Serveras med en klick grädde eller lite vaniljglass för bästa smakupplevelse.
Tips på smaksättning: Nötter av alla dess slag passar superbra att addera i smeten. Gott är det att toppa det färska lagret med hasselnötskräm med färska bär eller skivad banan.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng