Nutellabrownies på 2 ingredienser

Ingredienser

4 ägg

1 stor burk hasselnötskräm (ca 400 g)

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa äggen i ca 7-10 minuter med elvisp eller i bakmaskin.

3. Kör hasselnötskrämen i en skål i micron i ca 1 min på max. Häll sedan försiktigt ner i äggen och blanda samman allt väl.

4. Häll upp smeten i ugnsäker form klädd med bakplåtspapper .

5. Baka i ugnen ca 30 minuter tills dina brownies fått rätt konsistens.

6. Toppa eventuellt med ett lager färsk hasselnötskräm när de svalnat.

Servering: Serveras med en klick grädde eller lite vaniljglass för bästa smakupplevelse.

Tips på smaksättning: Nötter av alla dess slag passar superbra att addera i smeten. Gott är det att toppa det färska lagret med hasselnötskräm med färska bär eller skivad banan.

Betyg (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.