Nudlar med wokgrönsaker

Ingredienser

4 portioner nudlar
1 tsk olja
1 förp frysta wokgrönsaker
1 förp färsk spenat
1 röd paprika
1-2 klyftor vitlök
1 msk japansk soja
1 msk woksås
salt & peppar
olja

Gör så här

Receptet är för 4 personer.

1. Koka nudlarna enligt anvisningarna. Spola dem i kallt vatten och droppa lite olja över för att de inte ska klibba ihop.

2. Skölj och strimla salladslöken och hacka vitlöken.

3. Hetta upp en wok- eller stekpanna och tillsätt lite av oljan och vitlöken. Fräs de frysta grönsakerna, höj värmen och fräs under omrörning tills de blir genomstekta. Tillsätt sedan resterande grönsaker och stek i ca 2 minuter, salta och peppra lätt över. Tillsätt japansk soja och woksås under omrörning. Ta upp och lägg i en skål.

4. Hetta upp pannan igen och tillsätt resten av oljan, fräs nudlarna och tillsätt sedan grönsakerna. Blanda väl och smaka av.

Servera de wokade nudlarna med till exempel sweet chilisås och hoisinsås.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.