4 portioner nudlar
1 tsk olja
1 förp frysta wokgrönsaker
1 förp färsk spenat
1 röd paprika
1-2 klyftor vitlök
1 msk japansk soja
1 msk woksås
salt & peppar
olja
Receptet är för 4 personer.
1. Koka nudlarna enligt anvisningarna. Spola dem i kallt vatten och droppa lite olja över för att de inte ska klibba ihop.
2. Skölj och strimla salladslöken och hacka vitlöken.
3. Hetta upp en wok- eller stekpanna och tillsätt lite av oljan och vitlöken. Fräs de frysta grönsakerna, höj värmen och fräs under omrörning tills de blir genomstekta. Tillsätt sedan resterande grönsaker och stek i ca 2 minuter, salta och peppra lätt över. Tillsätt japansk soja och woksås under omrörning. Ta upp och lägg i en skål.
4. Hetta upp pannan igen och tillsätt resten av oljan, fräs nudlarna och tillsätt sedan grönsakerna. Blanda väl och smaka av.
Servera de wokade nudlarna med till exempel sweet chilisås och hoisinsås.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng