3 dl vispgrädde
150 g nougat
1,5 gelatinblad
Garnering:
färska hallon
ev strössel och minimaränger
1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter. Skär nougaten i bitar. Koka upp grädden och häll i nougaten. Rör om tills nougaten har smält.
2. Lägg i gelatinbladen och blanda tills de smält helt.
3. Häll upp pannacottan i portionsglas och låt stelna i kylen minst 3 timmar, gärna över natten. Lägg på hallon och övrig garnering precis före servering.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…