Nöt och fröbröd

Ingredienser

1 dl hasselnötter
1 dl chiafrön
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl pumpakärnor
1 dl solrosfrön
0,5 dl vallmofrön
4 ägg
2 tsk psylliumfröskal (fiberhusk)
Salt
0,5 tsk fänkål
Att strössla över brödet: anis fänkål vallmofrön

Gör så här

Grovhacka hasselnötterna
Blanda därefter alla ingredienser i en bunke
Lägg smeten i enbakplåtspappersklädd limpform 1,5 liter
Grädda i 160 grader i ca 50-60 minuter

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

bakgrund monterrato
Fynd – “Ett väldigt trevligt vin för ett klockrent pris” – Vinbanken oktober 2025
119 kr