15 g jäst
4 dl kallt vatten
1 msk honung
1,5 tsk salt
9 dl rågsikt
1 dl valnötter
12 torkade aprikoser
På kvällen: Blanda allt, täck och ställ i kylen.
På morgonen: Skrapa ur degen på mjölat bakbord. Dra ut till 10x40 cm, vik dubbelt, lite mjöl ovanpå. Värm bakplåt i ugnen till 275, låt degen vila 20-30 min. Skär i 10-12 bitar, grädda 15 min.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…