Nässelpulver – gör ditt eget nässelpulver!

Ingredienser

Valfri mängd Nässlor

När du ska torka nässlorna gör det inget om de inte är lite grövre. Plocka mycket nässlor, det krymper rejält när de är torkade.

Gör så här

Rensa nässlorna och lägg ut på en plåt, flera plåtar eller tidningspapper.
Låt nässlorna ligga framme och torka i rumstemperatur.
Nässlor torkar snabbt ca 1 dygn.
.
Ta nässlorna och mixa i en mixer, matberedare eller blender tills du får ett fint pulver.
Förvara pulvret i en tätförsluten burk och tillsätt till exempelvis dadelbollar, bröd eller smoothies.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.