1 st hackad gul lök
2 st hackade vitlöksklyftor
3 msk tomatpuré
1 liter vatten
4 dl passerade tomater
2 st grönsaksbuljongtärningar
1 msk oregano
1 msk paprikapulver
2 msk hackad persilja
1,5 dl hot jalapeno mjukost (på tub)
0,5 st broccoli, i små buketter
15-20 st brysselkål, skurna i kvartar
1 st röd paprika, skuren i små bitar
1 burk skivade vattenkastanjer (220gr)
1. Fräs lök och vitlök i lite smör/olja i en kastrull, på medelvärme, bara så att det mjuknar och blir glansigt. Låt tomatpurén fräsa med lite på slutet.
2. Häll i vatten och passerade tomater.
3. Tillsätt buljongtärningar, oregano, paprikapulver, persilja och mjukost. Låt koka upp.
4. Lägg i grönsakerna och låt puttra under lock 5-10 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…