5 dl rågflingor
5 dl havregryn
1 dl kokosflingor
1 dl valnötter
1 dl solrosfrön
2 dl vatten
3/4 dl neutral olja
3 msk flytande honung
1 tsk salt
+ kanel efter behag.
200 grader. Blanda samman ingredienser i en stor bunke. Bred sedan ut blandningen på en långpanna täckt med bakplåtspapper. Rosta 25 min (9+9+7). Rör mellan varven och håll koll så det inte bränns. Ta ut och låt svalna. Tillsätt ev russin eller annan torkad frukt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…