(12st)
175 g smör
2 dl socker
2 ägg
6 dl mjöl
1 tsk bakpulver
0,5 tsk kardemumma
2,5 dl mjölk
(Lemoncurd)
Garnering: Smält smör och kanel/socker
1. Vispa socker och smör krämigt.
2. Tillsätt ett ägg i taget.
3. Tillsätt övrigt och kör med elvispen tills du har en slät smet.
4. Fyll muffinsformarna med smet så det täcker botten.
5. Lägg i en stor klick lemoncurd.
6. Fyll på med smet.
7. Grädda muffinsen i 175 grader ca 15-20 minuter i 180 grader.
8. Låt svalna något innan du penslar med smält smör och doppar i sockerblandningen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…