6 st äggvitor
1tsk citronsaft
4 dl strösocker
Vispa ihop äggvitorna, citronsaften och 3/4 delar av sockret till det blir poröst tillsätt sedan resten av sockret. Fortsätt vispa till till du kan hålla skålen upp och ner utan att att smeten rör sig.
Om man vill kan man droppa i några droppar karamellfärg av önskad färg och spritsa sen ut på plåt med bakplåtspapper.
Låt stå cirka 1 timme i ugnen på 125 grader.
När marängerna är färdiga brukar jag låta dom vila på galler ca 15 minuter innan jag lägger ner dom i burkar
Lycka till
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng