350 ml konjak
1 msk kardemummakärnor
1 tsk socker
3 porter (á 50 cl)
3 öl (á 50 cl)
1,5 l sockerdricka
Det går inte att redigera ingredienserna, ändringar sparas inte. Tills det fungerar:
350 ml konjak
1 msk kardemummakärnor
1 tsk socker
3 porter (á 50 cl)
3 öl (á 50 cl)
1,5 l sockerdricka
Låt kardemummakärnorna ligga och dra i konjaken med socker ett par dagar. Kyl alla drycker väl.
Blanda en skvätt konjak med lika delar sockerdricka, öl och porter i en kanna precis innan servering.
(All konjak går inte åt men det är enklast att blanda konjak/ kardemummakärnor direkt i flaskan. Det kan bli en omgång mellandagsmumma av resten!)
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…