Placeholder

Muggbröd-LCHF

Ingredienser

1 tsk smör, till formen
1 msk mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
¾ tsk bakpulver
½ kryddmått salt
1 ägg
1 msk vispgrädde
½ tsk vallmofrön (valfritt)

Gör så här

Smörj in en rymlig mugg eller glas-skål med plan botten med smör.
Blanda ner alla torra ingredienser, inklusive smaksättning i muggen. Knäck i ägget och rör till sist i grädden.
Mikra på full effekt (ca 700 watt) i cirka 2 minuter. Känn efter i mitten så brödet är fast även där – om inte, mikra 15–30 sekunder till.
Ta ut och låt svalna. Skiva på mitten och rosta. Då får du bästa konsistens och smak.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.