175 g smör eller margarin
3 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1. Smält smöret i en kastrull. Häll i övriga ingredienser och rör ihop.
2. Lägg den frukt eller de bär du vill ha i botten på en smord pajform, häll pajdegen över och platta till. Baka i 175 - 200 grader 15 - 20 minuter. Det blir ett mjukt och gott pajskal.
6 - 8 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…