200 g mörk blockchoklad
1 dl socker
100 g hackad mandel
4 äggvitor
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Riv chokladen grovt och blanda med socker och mandel. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ned chokladblandningen.
3. Häll smeten i en smord ugnsfast form och grädda ca 20 minuter.
4. En klick vispgrädde smaksatt med vaniljsocker är gott till.
4 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…