150 g smör
3 dl socker
4 ägg
2 dl gräddfil
1,5 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker
1 tsk nystött kardemumma
3 dl kärnvetemjöl med fullkorn
1. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en långpanna, ca 40 x 30 cm, med bakpapper.
2. Smält smöret. Vispa socker och ägg poröst. Blanda äggvispet med smör och gräddfil. Blanda samman alla torra ingredienser och sikta ned i smeten. Blanda noga.
3. Bred ut smeten i långpannan och grädda ca 20 minuter. Låt kakan svalna och skär upp i rutor.
Ca 20 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…