Bottnar: 25-30st
400g Mandelmassa
2 1/2dl Strösocker
3st Äggvitor
Smörkrämen:
200g Rumsvarmt smör
1.5dl Florsocker
2tsk Vaniljsocker
3st Ägg gulor
2msk Kakao
Bottnarna:
Blanda till en jämn smet och låt vila i ca 30 min på plåten .
Grädda i ugnen 15-17 min på 175°
Smörkrämen.
Blanda alla ingredienser.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…