Mojsans Sambal meat – 3 personer

Ingredienser

400 g Älgkött ( Biff , Stek)

Margarin

Salt

Peppar

Viltkrydda

Timjan

1 - 1,5 tsk Sambal Oelek

1 msk Kalvfond

1 - 2 dl Grädde

Vatten om de behövs

Gör så här

1) Strimla köttet i bitar, ungefär som kebab bitar.

2) Stek köttet i margarin.

3) Krydda med salt, peppar, viltkrydda, timjan och Sambal , rör om.

4) Häll i kalvfond och grädde och låt puttra 20 - 30 minuter, eller tills köttet känns mört.

5) Häll i lite vatten om vätskan skulle koka bort.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.