400 g Älgkött ( Biff , Stek)
Margarin
Salt
Peppar
Viltkrydda
Timjan
1 - 1,5 tsk Sambal Oelek
1 msk Kalvfond
1 - 2 dl Grädde
Vatten om de behövs
1) Strimla köttet i bitar, ungefär som kebab bitar.
2) Stek köttet i margarin.
3) Krydda med salt, peppar, viltkrydda, timjan och Sambal , rör om.
4) Häll i kalvfond och grädde och låt puttra 20 - 30 minuter, eller tills köttet känns mört.
5) Häll i lite vatten om vätskan skulle koka bort.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…