800 g djupfryst fisk
0,5 tsk salt
1 tsk citronpeppar
4 dl crème fraîche
1,5 dl mild chilisås
2 tsk italiensk salladskrydda
citron
dill
olivolja
1,5 dl riven ost med smak
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Tina fisken lätt och skär den i 2 cm tjocka skivor. Placera den i en smord, ugnssäker form med olivolja. Krydda fisken med salt och citronpeppar.
3. Blanda resten av ingredienserna och fördela över fisken. Sätt in i ugnen 40 minuter.
4. Servera med kokt potatis och haricots verts.
6 - 8 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng