800 g djupfryst fisk
0,5 tsk salt
1 tsk citronpeppar
4 dl crème fraîche
1,5 dl mild chilisås
2 tsk italiensk salladskrydda
citron
dill
olivolja
1,5 dl riven ost med smak
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Tina fisken lätt och skär den i 2 cm tjocka skivor. Placera den i en smord, ugnssäker form med olivolja. Krydda fisken med salt och citronpeppar.
3. Blanda resten av ingredienserna och fördela över fisken. Sätt in i ugnen 40 minuter.
4. Servera med kokt potatis och haricots verts.
6 - 8 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…