4 dl vetemjöl
1 dl kakao
3 dl strösocker
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 dl vatten
75 g mjölkfritt margarin
1. Häll i alla torra ingeidienserna och blanda tills det blir en tjock smet
2. Häll sedan i vatten och smält i smöret
3. Lägg i smeten i formarna och lägg på hallon mango och en ruta mjölkchoklad / eller en halv beroende på hur mycket som får plats
3. Grädda i 225 grader i ca. 15-20 minuter.
( använder du pappersformar om det blir mindre kan du få korta ner tiden till 8-10 min )
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk