150 g smör
1,5 dl socker
3 dl havregryn
0,5 dl vetemjöl
1. Sätt ugnen på 200 grader. Klä en långpanna, 25 x 30 cm, med bakpapper.
2. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna litet. Tillsätt de övriga ingredienserna och blanda till en jämn smet. Bred ut smeten i långpannan.
3. Grädda mitt i ugnen 10 - 15 minuter. Skär upp den varma kakan i bitar och låt dem svalna på en plåt.
30 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…