Minipajer med roquefort

Ingredienser

Ingredienser

16 - 18 minipajer
Pajdeg:
2,5 dl vetemjöl
75 g smör
0,75 dl kesella
Fyllning:
3 st ägg
3 dl mjölk
1,5 dl riven ost
100 g grönmögelost
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

Så här gör du

Hacka smöret och blanda med mjölet till en gryning massa. Tillsätt kesella och blanda snabbt till en deg.
Tryck ut degen i 16–18 små aluminium formar. Ställ formarna i kylen och låt dem vila i ca 30 minuter.
Vispa ihop ägg och mjölk. Tillsätt salt och peppar. Rör ner den rivna osten.
Smula mögelosten och fördela den i aluminiumformarna. Häll över äggstanningen.
Grädda på 225 grader i cirka 15 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.