75-100 gram färska dadlar
¼ dl fiberhavregryn
2/3 dl riven kokos
1 msk kakao
valfri mängd kaffe (alternativt vatten)
ca 5 gram kokosolja
Lägg havregryn, kokos och kakao i en skål och mosa ner de färska dadlarna.
Tillsätt kaffe efter smak (alternativt vatten) och kokosolja.
Blanda till en deg och tillsätt eventuellt mer vätska vid behov.
Rulla chokladbollsdegen till bollar och rulla gärna i riven kokos.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…