50 g jäst
50 g smör
5 dl mjölk
1 tsk salt
2 msk sirap
1 dl rågflingor
1 dl linfrö
1 dl lingonsylt
0,5 dl Finax Manitoba Cream
1 dl russin
10 dl. rågsikt ca.
16 st. Ugn 250 grader
Smält smöret och häll i mjölken och värm till 37 grader Rör ut jästen i lite av mjölken. Häll resten av mjölken i beredaren och bland i alla ingredienser och arbeta degen ca 7-8 min Låt jäsa Baka ut till bullar och låt jäsa igen Baka i 250 grader tills bullarna fått fin färg Pensla med kaffe och bullarna blir blanka och fina Åt och njut
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng