Mina goda rågbullar

Ingredienser

50 g jäst
50 g smör
5 dl mjölk
1 tsk salt
2 msk sirap
1 dl rågflingor
1 dl linfrö
1 dl lingonsylt
0,5 dl Finax Manitoba Cream
1 dl russin
10 dl. rågsikt ca.

Gör så här

16 st. Ugn 250 grader
Smält smöret och häll i mjölken och värm till 37 grader Rör ut jästen i lite av mjölken. Häll resten av mjölken i beredaren och bland i alla ingredienser och arbeta degen ca 7-8 min Låt jäsa Baka ut till bullar och låt jäsa igen Baka i 250 grader tills bullarna fått fin färg Pensla med kaffe och bullarna blir blanka och fina Åt och njut

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.