50 g jäst
50 g smör
5 dl mjölk
1 tsk salt
2 msk sirap
1 dl rågflingor
1 dl linfrö
1 dl lingonsylt
0,5 dl Finax Manitoba Cream
1 dl russin
10 dl. rågsikt ca.
16 st. Ugn 250 grader
Smält smöret och häll i mjölken och värm till 37 grader Rör ut jästen i lite av mjölken. Häll resten av mjölken i beredaren och bland i alla ingredienser och arbeta degen ca 7-8 min Låt jäsa Baka ut till bullar och låt jäsa igen Baka i 250 grader tills bullarna fått fin färg Pensla med kaffe och bullarna blir blanka och fina Åt och njut
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…