1 burk:
ca 500 g små tomater
salt, svartpeppar
2 tsk strösocker
2 små silverlökar
1 msk färska basilikablad
2 kvistar färsk timjan
ca ½ dl olivolja
ca ½ dl rapsolja
Ugn: 80-100 grader
Gör så här:
1. Sölj och dela tomaterna. Skrapa ur kärnona med en sked. Lägg tomaterna med snittytan upp på en plåt med bakplåtspapper. Salta och peppra. Strö över socker.
2. Tillaga mitt i ugnen, ca 3 timmar eller mer, tills tomaterna är bakade och något torkade.
3. Lägg tomaterna i en burk tillsammans med olivolja och rapsolja så det täcker tomaterna. Låt stå i kylen en vecka före servering
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…