Bär
frukt
3 dl grädde
3 gelatinblad
1 ägg
1 dl socker
vaniljsocker
1. Ta de bär eller frukter du har tillgång till, lägg dem i en skål och strö över litet socker och vaniljsocker. Vispa grädden.
2. Lägg gelatinbladen i blöt och smält på svag värme. Vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst. Tillsätt det smälta gelatinet i en fin stråle under ständig vispning. blanda sedan ned grädden och rör ihop allt.
3. Slå gräddblandningen över frukten eller bären och låt stå tills den stelnat, ca 1 - 2 timmar. Servera.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng