Placeholder

Millans fisk

Ingredienser

Smör och 2 msk vetemjöl
till formen
400 - 600 g vitfisk
salt, peppar
rivet skal av 1 citron
pressad saft av 0,5 citron
2,5 dl matlagningsgrädde
2 dl riven ost
0,5 pkt örtkryddor provencale,
djupfrysta

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsfast form och pudra med vetemjöl.

2. Lägg den tinade fisken i formen och krydda med salt och peppar. Blanda citronskal, citronsaft, grädde, riven ost och kryddor och häll allt över fisken. Tillaga i ugnen 20 - 25 minuter.

3. Servera med pressad potatis och sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.