Smör och 2 msk vetemjöl
till formen
400 - 600 g vitfisk
salt, peppar
rivet skal av 1 citron
pressad saft av 0,5 citron
2,5 dl matlagningsgrädde
2 dl riven ost
0,5 pkt örtkryddor provencale,
djupfrysta
1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsfast form och pudra med vetemjöl.
2. Lägg den tinade fisken i formen och krydda med salt och peppar. Blanda citronskal, citronsaft, grädde, riven ost och kryddor och häll allt över fisken. Tillaga i ugnen 20 - 25 minuter.
3. Servera med pressad potatis och sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…