Placeholder

Milanesiska rulader

Ingredienser

8 tunna skivor fransyska eller nötinnanlår

Fyllning:
100 g rökt skinka
100 g riven parmesanost
1 ägg
2 - 3 msk smör
3 dl buljong
2 msk tomatpuré
salt
peppar

Garnering:
2 röda paprikor
smör

Gör så här

1. Lägg köttskivorna på en skärbräda och platta ut dem så att de blir så tunna som möjligt. Hacka skinkan fint och blanda den med parmesanost och ägg. Bred fyllningen på köttskivorna och rulla ihop dem. Fäst med tandpetare eller tunna snören.

2. Bryn ruladerna väl runtom och späd med buljongen. Sjud under lock ca 45 minuter.

3. Sila stekskyn och smaksätt med tomatpuré och ev salt och peppar Koka valfri pasta för 4 och lägg den avrunnen som en bädd på ett uppläggningsfat. Lägg ruladerna i en rad ovanpå.

4. Garnera med smörfrästa paprikaringar eller stekta tomater.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.