8 tunna skivor fransyska eller nötinnanlår
Fyllning:
100 g rökt skinka
100 g riven parmesanost
1 ägg
2 - 3 msk smör
3 dl buljong
2 msk tomatpuré
salt
peppar
Garnering:
2 röda paprikor
smör
1. Lägg köttskivorna på en skärbräda och platta ut dem så att de blir så tunna som möjligt. Hacka skinkan fint och blanda den med parmesanost och ägg. Bred fyllningen på köttskivorna och rulla ihop dem. Fäst med tandpetare eller tunna snören.
2. Bryn ruladerna väl runtom och späd med buljongen. Sjud under lock ca 45 minuter.
3. Sila stekskyn och smaksätt med tomatpuré och ev salt och peppar Koka valfri pasta för 4 och lägg den avrunnen som en bädd på ett uppläggningsfat. Lägg ruladerna i en rad ovanpå.
4. Garnera med smörfrästa paprikaringar eller stekta tomater.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng