3 msk ströbröd
1 burk hela tomater, 400 g
400 g blandfärs
1 hackad gul lök
1 pressad vitlöksklyfta
1 ägg
1 tsk oregano
salt
peppar
1,5 dl buljong
2 msk timjan
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Häll ströbröd och tomatspad i en bunke och låt det svälla. Tillsätt färs, hackad lök, pressad vitlök, ägg, oregano, salt och peppar. Blanda väl och forma färsen till en limpa. Gör en fördjupning i färsen och lägg i de hela burktomaterna.
3. Lägg limpan på ett smort, ugnssäkert fat, häll buljongen vid sidan om och strö över timjan. Stek i ugn ca 45 minuter.
4. Servera med potatis och grönsaker.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…