4 portioner matvete
1 msk grönsaksbuljong
1 st rödlök
500 g tomater
65 g mâchesallad
1 st granatäpplen
1st gurka
1 förp kikärtor
200 g salladsost
6 kvistar färsk mynta
2 st bakeoff vitlöksbaguetter
olja
salt & peppar
Receptet är för 4 personer.
1. Sätt på ugnen och grädda baguetterna enligt anvisning på förpackningen.
2. Koka matvete i grönsaksbuljong och lägg det färdiga vetet på ett stort fat.
3. Lägg hacks rödlök, skivade tomater, machésallad, gurka, kikärtor och granatäppelkärnor ovanpå. Varva gärna.
4. Gör vinaigretten genom att pressa saften av citrusen och vispa samman med honung och olivolja. Krydda med salt och peppar och ringla dressingen över.
5. Lägg på salladsost och toppa med mynta.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…