Matvetesallad

Ingredienser

4 portioner matvete
1 msk grönsaksbuljong
1 st rödlök
500 g tomater
65 g mâchesallad
1 st granatäpplen
1st gurka
1 förp kikärtor
200 g salladsost
6 kvistar färsk mynta
2 st bakeoff vitlöksbaguetter
olja
salt & peppar

Gör så här

Receptet är för 4 personer.

1. Sätt på ugnen och grädda baguetterna enligt anvisning på förpackningen.

2. Koka matvete i grönsaksbuljong och lägg det färdiga vetet på ett stort fat.

3. Lägg hacks rödlök, skivade tomater, machésallad, gurka, kikärtor och granatäppelkärnor ovanpå. Varva gärna.

4. Gör vinaigretten genom att pressa saften av citrusen och vispa samman med honung och olivolja. Krydda med salt och peppar och ringla dressingen över.

5. Lägg på salladsost och toppa med mynta.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.