1 kg benfritt oxkött
ca 20 smålökar
3 msk smör
1,5 tsk salt
2 krm grovmalen svartpeppar
4 dl crème fraîche
16 stora råskalade potatisar
2 msk kinesisk soya
1. Skär köttet i smala strimlor. Skala löken. Bryn kött och lök lätt i smör i en stekgryta. Salta och peppra och häll i crème fraîche.
2. Skär potatisen i ganska tjocka skivor och lägg dem i grytan. Häll på soya och låt koka under lock på svag värme ca 30 minuter, eller tills köttet känns mört och potatisen är mjuk.
8 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…