½ dl vetemjöl
1½ dl grahamsmjöl
½ tsk salt
2½ tsk bakpulver
3 ägg
½ dl rapsolja
3½ del matlagingsyoghurt 8%
Fyllning
100 gram salladsost
100 gram rökt skinka
4-5 st soltorkade tomater, torra
35 gram babyspenat
Sätt ugnen på 200 grader.
Tärna ost, strimla skinka och tomaterna, och hacka spenaten.
Blanda mjöl,salt & bakpulver i en skål.
Blanda ägg, olja och yoghurt.
Vispa väl.
Vänd ner de i mjölblandningen.
Rör ner fyllningen och blanda väl
Klicka i muffinsformar och in i ugnen 20-25 min
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…