Matiga Muffins med zucchini och fetaost

Ingredienser

16 muffins

6 dl Dinkelmjöl siktat (360 g)
2 tsk Bakpulver
2 tsk Torkad timjan
0,5 påse Färsk spenat (35 g)
1 Vitlöksklyfta
3 Stora ägg
1,5 dl Olivolja
5 dl Riven zucchini
1 burk Strimlade soltorkade tomater (200 g)
150 g Fetaost
Salt, malen svartpeppar

Gör så här

Ugnen 175 grader
Kan frysas in.

1 Blanda mjöl, bakpulver, timjan och 1 tsk salt.
2 Grovhacka spenaten. Skala,finhacka vitlöken.
3 Vispa äggen fluffigt. Vispa ner olja, lite i taget.
Vänd ner zucchini, spenat, vitlök,soltorkade
tomater,smulad fetaost och 0,5 tsk peppar.
4 Vänd ner mjölblandningen,rör till jämn smet.
5 Fördela i muffinsformar.Grädda mitt i ugnen.
35-40 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.