16 muffins
6 dl Dinkelmjöl siktat (360 g)
2 tsk Bakpulver
2 tsk Torkad timjan
0,5 påse Färsk spenat (35 g)
1 Vitlöksklyfta
3 Stora ägg
1,5 dl Olivolja
5 dl Riven zucchini
1 burk Strimlade soltorkade tomater (200 g)
150 g Fetaost
Salt, malen svartpeppar
Ugnen 175 grader
Kan frysas in.
1 Blanda mjöl, bakpulver, timjan och 1 tsk salt.
2 Grovhacka spenaten. Skala,finhacka vitlöken.
3 Vispa äggen fluffigt. Vispa ner olja, lite i taget.
Vänd ner zucchini, spenat, vitlök,soltorkade
tomater,smulad fetaost och 0,5 tsk peppar.
4 Vänd ner mjölblandningen,rör till jämn smet.
5 Fördela i muffinsformar.Grädda mitt i ugnen.
35-40 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…