Matig korv med löksalsa

Ingredienser

? Löksalsa ?
Rapsolja
Skivad lök
Honung
Chilipulver
Cayenne peppar
Kanel
Vatten
Ketchup
Sriracha
Sjöpungsfond
Gochujang Chilisås
Salt
Turbopeppar
Lyxsambal

Gör så här

???‍?
Fräs lök i kastrull tills den mjuknar utan att den får färg

Tillsätt honung, chilipulver och kanel till löken. Fräs ytterligare en minut eller tills dofterna kommer fram.

Tillsätt vatten, ketchup, sriracha, sjöpungsfond, gochujang, sambal, salt och turbopeppar. Rör om och låt koka upp. Koka i 10 till 15 minuter eller tills såsen tjocknat.

Låt löken svalna

Under tiden som löken svalnar är det dags att koka eller steka korven

Lägg senap på varje bröd. Lägg i korv, följt av löksalsa och surkål / peperoni / bostongurka / hackad lök.... om du inte vill gå "all in" ?
?️?️

Servera med chips, pommes eller vad du föredrar ✌

Själv hade jag bostongurka och hackad lök utöver löksalsan och surkål samt chips bredvid ?

Om du uppskattar detta receptet skulle jag bli superglad om du,

Följer @the.real.cg.lagar.mat på Instagram ✨

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.