600 g färskt, magert bogfläsk
4 purjolökar
1 tsk salt
1 tsk curry eller paprikapulver
2 dl vatten
1 tsk äkta soya
1. Skär fläsket i skivor eller tärningar. Skölj och ansa purjolöken och skär den i stora bitar. Bryn fläsket i en stekpanna utan smör.
2. Lägg över fläsket i en gryta. Fräs purjon helt lätt i fettet som bildats i stekpannan. Lägg också purjon i grytan.
3. Krydda med salt och curry eller paprikapulver. Vispa ur stekpannan med litet vatten och tillsätt soyan. Häll över skyn i grytan.
4. Låt allt långsamt eftersteka på svag värme under lock ca 25 minuter eller tills purjolök och fläsk är lagom möra. Pröva med sticka.
5. Servera med kokt potatis eller potatismos.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…