300 g hallon, färska eller frysta
2 dl mandelbiskvier
1 ägg
100 g mascarpone
0,5 dl florsocker
1. sätt ugnen på 250 grader.
2. Fördela hallon och mandelbiskvier i 4 ugnssäkra portionsformar. Dela ägget och vispa äggvitan till ett riktigt fast skum.
3. Blanda mascarponen med äggula och florsocker och vänd i den vispade äggvitan.
4. Bred ostsmeten över bär och biskvier och gratinera högt upp i ugnen ca 5 minuter tills smeten fått fin färg. Servera genast.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…