Placeholder

Marinerade jordgubbar med mandelvisp

Ingredienser

1 l färska jordgubbar
2 dl outspädd flädersaft
saft av 2 apelsiner
2,5 dl vispgrädde
50 g finriven mandelmassa

Gör så här

1. Skölj och ansa jordgubbarna. Skiva dem och låt dem marinera i fläder- och apelsinsaft ett par timmar i kylen.

2. Vispa grädden lätt och luftig och blanda försiktigt ned mandelmassan. Låt stå i kylen ca 15 minuter.

3. Servera jordgubbarna toppade med mandelvisp.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr