Getost
Crème fraiche
Valenciamandlar
Honung
Pepparkakor
Limeklyfta
1. Kör skalade mandlar, crème fraiche, getost och honung i en mixer (mandlarna separat så att det blir ordentligt finhackade).
2. Spritsa röran på pepparkakor.
3. Garnera med limeklyfta.
Chèvrekräm på pepparkakor blir en hit på glöggminglet.
PS. Gör i omgångar så att inte pepparkakorna blir mjuka. Välj mängd efter tycke och smak.
Av: Eva-Stina Sandstedt & Marie Flodin, Året Runt
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk